Duimenrace 2011 wordt gehouden op zaterdag 10 september

Duimenrace 2011 wordt gehouden op zaterdag 10 september

Voor de organisatie van de duimenrace 2011 is borrelen we van de ideeën en het belooft een editie vol verrassingen te worden. Alle verbeterpunten van vorig jaar worden meegenomen in het draaiboek en we maken er weer een dag van om nooit te vergeten.

Duimenrace 2010 was een groot succes!

Lees alles over de laatste duimenrace onder de button 2010 hierboven

Voor alle foto’s van 2010 kun je hier klikken. Wat is de Duimenrace?

Lang geleden, in het pre OV-studentenkaart tijdperk werd er veel vaker gelift dan nu. Toen is aan de bar van Swaf ooit het idee geopperd om eens een wedstrijdje om het IJsselmeer te liften. Helaas was dit er toen nooit van gekomen. Maar in 2008 hebben we dan toch eindelijk de allereerste editie van de Duimenrace georganiseerd. Het bleek een groot succes. bekijk de foto’s en lees de verslagen van de afgelopen jaar gerust en misschien kan je het daarna niet laten om in 2011 mee te doen.

Wat is de bedoeling?

Je vertrekt samen met je liftpartner vanuit Hoorn en probeert zo snel mogelijk liftend rond het IJsselmeer te komen. Bij vertrek krijgen jullie te horen hoe je onderweg bewijsmateriaal moet verzamelen en krijg je opdrachten voor onderweg. Hiervoor heb je een digitale camera en een mobieltje nodig. Verderop lees je in welke categorieën er prijzen te winnen zijn.

Inschrijving 2011

Je kan je per koppel inschrijven door een mail te sturen naar Dorine.
Per koppel betaal je € 20,- aan deelnamekosten.
Dit bedrag graag vooraf overmaken op rekeningnummer: 94.07.990
t.n.v. Rustenburg/Kuiper o.v.v. ‘Duimenrace’ en de naam van het koppel. Je betaling is je officiële inschrijving. Dit is inclusief frutsels, biertje, snuisterijen en een leuk aandenken van deze dag. Er kunnen maximaal 15 koppels mee doen, bij meer animo kom je op de wachtlijst.

De minimum leeftijd is 16 jaar, maximum leeftijd is.. eh.. als je maar mobiel en bent.

Liftmaatje nodig

Je kan je ook solo opgeven,
bij voldoende opgave hebben wij, mogelijk, voor jou het perfecte liftmaatje.

Start

De liftwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 10 september 2011 Vertrek- en aankomst is in Café Swaf, Kerkstraat 3 te Hoorn. De exacte vertrektijd volgt nog, maar is in ieder geval in de ochtend.

Finish en prijsuitreiking

De hele wedstrijd wordt gevolgd vanuit zenuwcentrum Swaf, we houden regelmatig contact met de deelnemende koppels. Met vlaggetjes in de landkaart van het wedstrijdgebied kan de strijd live gevolgd worden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om dit mee te beleven. Als alle deelnemers binnen zijn is het tijd voor de feestelijke huldiging met champagne. De wedstrijd duurt tot 21.00 uur en om 22.00 uur gaan we de prijzen uitreiken.

In de volgende categorieën zijn er prijzen te winnen:

De Duimenrace trofee (incl. bonuspunten, etc. zijn dit de beste lifters van de dag)

De snelheidstrofee (voor de allersnelste lifters)

Het origineelste koppel (verras ons maar!)

En natuurlijk de aanmoedigingsprijs (voor de laatste binnenkomers)

En na de huldiging is er natuurlijk afterparty!

Kijk voor de spelregels onder de knop `spelregels´.

Succes met de voorbereidingen!

Groetjes van Angelique, Dorine, Wout en Marc.

Reacties zijn gesloten.